06 - 29 07 20 94  info@maschatjakkes.nl       

header-wandel

DOE JE MEE?

Bewust Buiten

collage

Ga jij mee naar buiten? Bewust buiten geeft je vitaliteit een boost.

Kom in beweging & wandel mee. Oog in oog met de natuur met aandacht voor de omgeving waar gewandeld wordt.

Je dagelijkse bezigheden even laten voor wat ze zijn. Je zintuigen openzetten & voelen dat je leeft. Bewust buiten maakt je mentaal sterker & geeft je vitaliteit een boost!

In een kleine groep wordt samen gewandeld. Omdat de focus niet ligt op doorwandelen, maar juist op je verwonderen over de omgeving waarin je loopt, is Bewust Buiten ook geschikt voor mensen die een mindere conditie hebben.

Als wandelcoach begeleid ik de wandeling.

Nieuwe data volgen.

Ervaring
Sanneke Heij: Wat de wandelingen met Mascha mij gebracht hebben, is het besef dat het goed is om af en toe even stil te staan en eens rustig om je heen te kijken. Jezelf de tijd te gunnen om even tot rust te komen. Niet te denken aan wat er allemaal nog moet maar gewoon genieten. Even niet met je hoofd bezig zijn maar volle aandacht geven aan je zintuigen. Dan gebeurt er zoveel meer waar je anders zomaar aan voorbij loopt. Met je hoofd weet je dat het zo is en dat het buiten te vinden is maar om het te ervaren heb je je gevoel nodig. Ik realiseer me nu ik dit schrijf dat ik de laatste weken beduidend meer inspiratie heb om te posten terwijl die posts niet eens allemaal direct natuur gerelateerd zijn. Maar ik ben ervan overtuigd dat juist het naar buiten gaan en mezelf die tijd te gunnen van grote invloed is daarbij. Dus zeker een aanrader.