06 - 29 07 20 94  info@maschatjakkes.nl       

header-wandel

NATUURLIJK INZICHT

Buiten zijn daar KIKKER je van op

In de natuur is het makkelijk om je af te sluiten van ‘het moeten’ in je leven. Onthaasten, rust vinden om stil te staan bij wat er in jezelf écht aanwezig is. Je bent met jezelf en bent verlost van alles en iedereen. Je kunt loskomen van je stress en je vermoeidheid.

Heb je last van piekeren, stress of heb je een onrustig gevoel? Als wandelcoach loop ik graag met je mee en luister ik met oprechte aandacht naar wat je wilt vertellen.

En ik nodig je uit om te ontspannen in de natuur. Al je zintuigen vol openzetten en de energie van de natuur voelen. Mindful aanwezig zijn. Je aandacht richten op wat je ziet, hoort, ruikt, voelt en/of proeft. Bewust de natuur beleven.

De natuur als een spiegel naar jezelf

De natuur, dat wat jou daarin opvalt, gebruiken we als spiegel voor je eigen leven, je stress, je blokkades, je eigen behoeften/verlangens etc.

Je afvragen hoe beweeg ik me nu én hoe beweeg ik me doorgaans in mijn dagelijks leven. Past me dit nog wel?

Tijdens een wandelcoaching kan ik je laten ontdekken wat er in jou omgaat. Intuïtief coachend samen met jou stap voor stap op weg naar mogelijkheden, die je eerder niet zag. Lerend vanuit de natuur, vanuit de kracht van de natuur.

boswandeling

Hoe?

Aan het begin van de wandelcoaching zal ik vragen of er een specifiek onderwerp van aandacht voor jou is. Daarna gaan we buiten op pad.

Met eenvoudige vragen en oefeningen bespreken we wat je ziet en waarneemt. Elke stap in de natuur brengt jou verder bij het vinden van de antwoorden en op de weg die het meest passend is voor jou.

Vol aanwezig zijn bij mezelf: dat doet de natuur met mij. Wil jij ook in je lijf voelen dat je écht leeft dan nodig ik je graag uit om met mij de natuur in te stappen.
Bel me op nummer 06-29072094 of contact me via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.