06 - 29 07 20 94  info@maschatjakkes.nl       

mascha-header

RECHT DOOR ZEE

Hallo, ik ben Mascha

Ik houd van observeren; domweg kijken, redeneren en voelen wat er speelt.
Wat zie ik? Wat gebeurt er? Welk proces is gaande? Ik ben hierbij nieuwsgierig.
De combinatie van een goede observatie, goed luisteren en een groot empathisch vermogen zorgt voor de juiste afstemming met de ander. Hierbij vind ik kwaliteit belangrijk. Zorgvuldig de juiste dingen doen. De essentie laten zien en hierbij geen verborgen agenda hebben. Want eerlijkheid staat bij mij voorop.

Eef Bruggink van Move a Mountain vertelde mij in haar eindevaluatie bij de afronding van de coachopleiding over mij: “Je bent oprecht geïnteresseerd in mensen. Jouw betrokkenheid is vermengd met flair en een natuurlijk gemak om heel dichtbij anderen te zijn.”

Hierbij ga ik respectvol met anderen om. Dit doe ik bij mijn coaching, het behandelen van dossiers in de letselschadewereld, bij de trainingen die ik geef én ook privé.

Na mijn rechtenstudie aan de Universiteit Nijmegen in 1998 ben ik vrij snel in de behandeling van letselschadedossiers aan het werk gegaan. Dit was én is nog steeds boeiend. Elk dossier is anders. Want achter elk dossier zit een andere persoon die met de schade te maken heeft. Juist deze vele verschillende dossiers die door mijn handen zijn gegaan, zorgen ervoor dat ik expert ben in de analyse van de processen die er spelen. En de uitleg hiervan ben ik in trainingen gaan geven aan letselschadebehandelaren. Dit is dankbaar werk, omdat ik mijn enthousiasme en visie op het vak kan overbrengen.

De inhoudelijk juridische functies als advocaat, belangenbehartiger, onderzoeker letselschade, schaderegelaar en letselschadebehandelaar in de binnendienst maken mij tot een specialist personenschade.

Mijn interesse in de ontwikkeling van mensen leidde ertoe dat ik een intensieve coachopleiding heb gedaan, waarin ik ben opgeleid tot life coach in de brede zin van het woord. Zo geloof ik erin dat de persoon achter het slachtoffer in de schade-afwikkeling het best is geholpen als deze weer grip krijgt op haar leven én simpelweg weer zelf vrijheid voelt in het hier en nu.

In mijn coachpraktijk bied ik mentale begeleiding aan de persoon die vastloopt of die dreigt vast te lopen of die het gewoon even niet weet. Vaak is de coaching ook buiten in de natuur.

H.E.A.O. Economisch-Juridisch 1996

Nederlands Recht 1998

Beroepsopleiding Advocatuur 2012

Coachopleiding Personal Coach & Coach Wizard 2018

Outdoor Coachopleiding 2021

foto mascha